Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 156 2.4 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на 156 2.4 jtd

Помагайте със съвети, мисля да си купя 156 и доста се колебах между 1.9 и 2.4 дизелите. Май по ще ми допадне 2.4, поножо обичам да понатискам. От 10-на дни гледам из Пловдив и региона разни и покарах едно 2.4 и едно 1.9. Първата беше супер куц кон, явно нещо не беше наред. 1.9-тката вървеше доста прилично с 4-ма човека вътре и само мога да си представя как върви 2.4-то. в София се свързах с един, дето продава една такава и по приказки ми се стори честен, каза че е на 157 хил. и преди няколко месеца и е сменил бая работи, вкл. и съединител, като ще ми покаже фактури от Ванто Трейд. Та мисълта ми е - къде в София да я закарам да я погледнат и какво аз да гледам като купувам? Евентуално в събота може ли някъде да ми свършат работа, понеже имам много ангажименти през седмицата и съм зает?
    Ще съм ви благодарен за съвети, за да стана и аз доволен Алфа Ромео фен.
    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

2,4 си е друго )) виж това
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11141
    Alfa 2.4 JTD

Comment

Можете да ми честитите новата 156 2.4 JTD, почвам утре със смяната на филтри ремъци и масла. Да питам - на скоростите да сменям ли маслото?
      Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

да ти е честита, и да, смени маслото на скоростите, не вреди
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

климатик

Искам да питам старите алфисти, дали всеки път когато се даде на контакт се включва климатроникът? При мен на 156 дори и на 0 да е пак се включва. Това нормално ли е?

Comment

Re: климатик

Първоначално публикувано от gorang
            Искам да питам старите алфисти, дали всеки път когато се даде на контакт се включва климатроникът? При мен на 156 дори и на 0 да е пак се включва. Това нормално ли е?
            Не съм "стар" алфист но при мен климатроникът когато е на нула не се включва при подаване на контакт.
            Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

И при мен се включва, това нормално ли е?
              Alfa 2.4 JTD

Comment

Момчета, отговорът е тук !
                http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... +%F1%E0%EC
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

При мен не стана, как ли не пробвах
                  Alfa 2.4 JTD

Comment

Прави се бавно. И при мен не стана от първия път!
                    Климатикът е по-добре да се включва защото така се върти фреона и не с еналага да се долива всеки сезон. Разликата в разгода не е голяма. Почти никаква!

Comment

Първоначално публикувано от bager
                      По начина посочен в линка може да се включва и изключва автоматичното включване на климатроника само за моделите произведени до средата на 2000 г. Някъде между април и юли 2000 г. тази възможност е премахната. За автомобили произведени след това колкото и да се мъчите няма да стане.
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Първоначално публикувано от Димо
                        По начина посочен в линка може да се включва и изключва автоматичното включване на климатроника само за моделите произведени до средата на 2000 г. Някъде между април и юли 2000 г. тази възможност е премахната. За автомобили произведени след това колкото и да се мъчите няма да стане.
                        аз като разправям че дте е бозава и стара програма
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мерси за инфото - всичко ми стана ясно...

Comment

Re: климатик

Първоначално публикувано от gorang
                            И аз имам същите ядоже с този климатроник,даже съм пуснал една такава тема,дано някой колега сподели как се изкл.
                            ALFA 156 1.9JTD

Comment

Този номер не става,кажи друг ако знае6.
                              ALFA 156 1.9JTD

Comment

Working...
                              X